Aktuellt

🥇NumberOneHälsa🥇

I och med den nuvarande situationen gällande Covid19 (Coronaviruset) så kommer här en uppdatering från oss. Vi följer @folkhalsomyndigheten riktlinjer gällande begränsningar och liknande. Vi kommer från och med nästa vecka ta ett uppehåll på våra senior och mammaklasser för att skydda de nuvarande största riskgrupperna. All annan träning fortsätter tills vidare och uppdatering sker framåt.

🥇Allmänna riktlinjer🥇

Tvätta händerna ofta med varmt vatten och tvål. Använd utsatta stationer med handsprit. Var extra noga med att torka av maskiner och redskap. Rengöringsmedel finns utsatt på flertalet ställen på anläggningen. Hosta och nys i armvecket. Har du varit ute och rest de senaste 14 dagarna råder vi till att stanna hemma tills du säkert vet att du inte är smittad. Vi råder även att riksgrupperna (se folkhälsomyndigheten) tränar hemma eller ute för sitt eget mående. 💜

För mer information eller funderingar är Gustav Hellgren kontakt person via Mail eller telefon. Se hemsida www.numberonegym.se för kontaktuppgifter. #detgladagymmet #numberonegymeskilstuna

🥇NumberOneUtomhus🥇

Solen har visat sig från sin bästa sida och nu börjar det bli varmare dagar 💜☀️

Nu har vi monterat dit gräset till vår utomhusyta och nu ska vi påbörja att fylla upp vår container med utrustning så ni kan träna utomhus.

2019 så öppnade vi upp vår utomhusträning under maj månad med en minnesvärd invigning. Med rådande situation (Corona) så kommer vi att öppna upp utomhusträning så fort som möjligt.

Målsättningen vi har just nu är att öppna upp ytan för såväl gruppträning som PT och individuell medlemsträning.

Hoppas ni gillar nyheterna!!

⭐️ #numberonegymeskilstuna #detgladagymmet

Följ oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.