Aktuellt

NumberOneUtomhus

Snart är det äntligen dags för vårt utomhusgym att slå upp portarna! Den 3 maj är du som medlem välkommen till en VIP invigning. Det kommer arrangeras olika aktiviteter, tävlingar, grillning och ett allmänt gött häng!

Lördagen den 4 maj så slår vi upp portarna för allmänheten. Så ta med dig vänner, familj, kollegor m.m. och kom och träna, häng och vara social med oss på NumberOneGym. Under lördagen så kommer vi självklart också ha aktiviteter, träning, tävlingar, provsmakning m.m.

Så börja räkna ner dagarna till 3-4 maj, det är inte långt kvar tills vi på NumberOneGym tar träningen till nästa nivå!

NumberOneChallenge

I samband med vår invigning och Öppet Hus av utomhusdelen den 4 maj så kommer vi också arrangera deltävling 4 i NumberOneChallenge. Vem som helst som är sugen på att utmana sig själv inom styrka och kondition är välkommen att delta. Anmälan görs i receptionen.

Dags att våga utmana sig själv?

 

NumberOneSenior

Från och med fredagen den 26/4 kommer vi börja med gruppträning för våra seniorer, NumberOneSenior 30. Detta är en 30 minuters klass där vi fokuserar på styrka, kondition och rörlighet. Klassen och övningarna är anpassad efter dig som senior och klassen leds av en instruktör som ser till så att du tränar rätt och säkert. Man behöver inte vara medlem för att boka in sig på denna klass, det går alldeles utmärkt att betala för engångstillfällen, 50kr/pass.

NumberOneBad

Vi kan med glädje presentera en ny vän hos oss på NumberOneGym, nämligen Munktellbadet 💧Du som medlem får tillgång till motionssim och bastu för endast 129:-/månad. Detta går i linje med vår vision om utökat träningskoncept och utbud för våra medlemmar och kan enkelt läggas till på ditt medlemskap. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Varmt välkomna 💜

Följ oss på Instagram