Medarbetare

Vi som jobbar här

Gustav Hellgren

Ägare

Hejsan allesammans,

Gustav Hellgren heter jag och är en 29 årig kille som med glädje och energi fyller dagarna till fullo. Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna med undantaget för ett par år (i ung ålder) i England med min familj. Jag bor tillsammans med min sambo och våra två katter Giggs och Scholes (Döpta efter två av världens bästa fotbollsspelare) i en lägenhet i centrala Eskilstuna.

Utveckling och service är stora passioner hos mig, på såväl individnivå som grupp. I sociala sammanhang med härliga människor trivs jag som fisken i vattnet.

Att få stötta och hjälpa människor på olika plan är något som är otroligt viktigt för mig. Det, tillsammans med ett enormt idrottsintresse sedan barnsben , har fört mig till roller som fystränare, innebandytränare och ansvarig för en akademi med fokus på utveckling.

När jag inte spenderar tiden med härliga kollegor på NumberOneGym så är det Innebandy med fantastiska tjejer i @vibsdam och @vibsdam_akademi som förgyller kvällar och helger. Lägg på ett brinnande fotbollsintresse, goda vänner, träning och mat så är min vecka fulländad.

Jag ser fram emot att få göra verklig skillnad på lokalnivå för Eskilstuna.

Adam Nilsson

Ägare

Jag har blivit 36 år gammal och är född och uppvuxen i Eskilstuna. Jag
bor tillsammans med min sambo Kristina och våra döttrar Isabella och
Emilia i en villa ett par 100 meter från NumberOneGym.

Jag fann idrotten tidigt i livet, både som utövare och som supporter.
Sporthallen var mitt andra hem och när jag inte själv idrottade stöttade
jag mitt älskade Arsenal både i med- och motvind. Det gör jag än idag!
Kärleken till fotbollen medför ett par härliga resor om året till
favoritstaden London. Självklart har idrotten också givit mig många
härliga bekantskaper.

Jag valde att satsa helhjärtat på det jag tycker allra mest om –
träning, hälsa och idrott. På Lillsveds idrottsfolkhögskola studerade
jag hälsa och ledarskap. Jag är också utbildad personlig tränare och
hälsocoach. Med stor entusiasm och nyfikenhet tar jag mig an utmaningar
och delar gärna med mig av min träningsglädje.

Att få starta upp NumberOneGym tillsammans med min bästa vän Gustav
betyder allt för oss och våra familjer.
Glädjen att få se kollegor och medlemmar trivas i våra lokaler går inte
att beskriva. Jag känner en enorm stolthet när jag ser vad vi skapat,
tack vare våra nära och kära. Vi har precis påbörjat resan för
NumberOneGym men vi har redan nu gjort avtryck i träningssverige och
lokalt i Eskilstuna. För mig är det oerhört glädjande att kunna vara en
del av Eskilstunas resa till en hälsosammare och gladare stad samt att
få vara en del av idrottsföreningars verksamhet.

Varmt välkomna till oss på Numberonegym, lokal aktör, lokal folkhälsa
med lokal personal

Annéa Hellgren

Personlig tränare

En balanserad vardag som innehåller träning och hälsosam mat bidrar till välmående och ett lyckligt liv. Jag tror på en livsstilsförändring, därför är det viktigt för mig att vi hittar en träningsform Du gillar. Samma sak när det gäller maten så vi äter det vi tycker om och framförallt att vi har roligt på vägen. Jag förespråkar varierad kost med hälsosamma och näringsrika livsmedel där det finns utrymme att äta allt, men inte alltid.

Att coachas av mig kommer ge dig en ordentlig grund för resten av ditt liv och du kommer vara i din absolut bästa form - både psykiskt och fysiskt.

Magnus Merdén

Gruppträningsinstruktör

Mitt pass är en mix av kända och lite nya övningar. Jag tror på varierad träning och övningar som utmanar där du är, styrke- och konditionsmässigt. För mig spelar det ingen roll om du är gladiator eller helt ny i träningslokalen, du kommer känna dig grym och utmanad.

Träning vara roligt, för då gör du mer av den. Keep it simple - with a smile!

Det bästa med att hjälpa människor är att vägleda de in på rätt väg för sin utveckling. Alla har olika vägar att gå för att nå sina mål. Jag vill finnas där för att peppa, utmana, och stötta när det känns tungt.

Den bästa känslan infinner sig när jag ser glädjen i när de lyckas och har fått nya färdigheter!

Daniel Wennersten

Gruppträningsinstruktör

Jag bor i Eskilstuna med min fru och två barn. Jag jobbar som fastighetsförvaltare på K-Fast. Jag älskar att resa, gärna till nått varmt ställe men även skidsemester på vintern är härligt. Gillar att äta god mat och ta ett glas rött med goda vänner. Träning är också ett stort intresse och det har blivit mycket handboll och fotboll genom åren.

Jag kommer leda gruppträningsklasserna HIT och Numberone Circuit. Just nu träffar ni mig på tisdagar 20.15 för Circuit.

Jag tycker om att leda gruppträning för den energi man får av varandra och när man ser utvecklingen hos dom som tränar. Hoppas vi ses nere på gymmet eller på tisdagkvällar till lite äldre rockmusik

Linda Rinaldo

Gruppträningsinstruktör

Lina Alvenius

Gruppträningsinstruktör

Hej! Lina Alvenius heter jag och jag är gruppträningsinstruktör på NumberOneGym. Tillsammans med Sara Blank har jag bland annat skapat våra konceptklasser, core och mobility.

Jag bor tillsammans med min man och son i Eskilstuna. Jag arbetar som svensk- och idrottslärare på Stålforsskolan i Eskilstuna. Jag tycker det är lärorikt, stimulerande och fantastiskt roligt att umgås med ungdomarna. Framför allt är det otroligt betydelsefullt för mig. Det är full fart hela dagarna och det älskar jag!

I mitt jobb som gruppträningsinstruktör vill jag inspirera fler till att vara aktiva och uppskatta det härliga i ett träningspass. I gruppträningssalen är det fantastiskt att se hur medlemmar utvecklas och återkommer till gymmet för att utmanas på nytt. Det är något alldeles särskilt med en full gruppträningssal där alla tränar utifrån egna förmågor och mål. Jag tycker allting är roligare om man gör det tillsammans!

Sofia Winqvist

Gruppträningsinstruktör

Jag älskar att se människor utvecklas. När någon lär sig något nytt eller vågar utmana sig själv utanför sin comfortzone, då har jag lyckats. Det roligaste är när någon vågar sig in på yogaklassen för första gången och faktiskt inser att yoga också kan vara svettigt.

Jag älskar solen och sommaren, det är då jag mår som allra bäst. Varmast om hjärtat står såklart familjen. På fritiden hänger jag en hel del i gympahallen som ledare i EGF.

Frida Segerberg

Gruppträningsinstruktör

Mitt namn är Frida, jag är just nu föräldraledig och tillbringar därmed massvis av tid med mina två små hjärtan. Just nu längtar jag efter snö och vinter för att vi ska kunna spänna på oss våra snowboards igen. Annars hittar ni mig på Mälarsjukhuset där jag jobbar som legitimerad dietist. Mat är en stor del av mitt liv även utanför mitt jobb. Jag brinner för god, lustfylld och näringsrik mat. Ett annat stort intresse är träning. Gruppträning är den träning jag alltid återkommer till, här finner jag ny inspiration, att boka en klass tillsammans med mina vänner är det perfekta sättet att få till att hinna ses i vardagen. Det bästa med att leda gruppträning är att få vara med att skapa äkta träningsglädje och tanken på att jag kan bidra till att få någon att gilla träning lite mer och därmed må lite bättre gör varje pass jag leder. Ni möter mig på NumberonegymCore 19.30 och Booty30 på onsdagar. Just coreträningen är fantastisk då den gör oss lite bättre på annan träning och idrott. Se till att stäm träff med dina bästa träningsvänner så skapar vi lite träningsmagi tillsammans!

Sara Blank

Gruppträningsinstruktör

Hej!
Sara Blank heter jag och leder gruppträning här på NumberOneGym.
Lina och jag har tillsammans skapat konceptklasserna Core (bålstyrka),
Mobility (rörlighetsträning) och Booty (fokus ben och rumpa) som också
är klasser jag leder. Jag håller även klasserna Tabata och HIT där det
är full fart.
Till vardags studerar jag mitt sista år till Civilingenjör inom
industriell ekonomi. Jag arbetar även extra på ASSA inom
produktionsplanering.
Jag har alltid varit aktiv inom idrott då jag bland annat spelat fotboll
i Eskilstuna United. Idag gillar jag att träna med mina kompisar eller
gå ut och springa (ibland alldeles för långt). Jag älskar nya
utmaningar!
Mitt tips när det gäller träning är att träna med en kompis eller kom
och kör gruppträning med massa träningskompisar.
Jag längtar efter att få träna med er 🌟

Marie Derehall

Gruppträningsinstruktör

Mitt namn är Marie Derehall och jag jobbar heltid på NumberOneGym.

Jag bor i Eskilstuna med mina 2 katter. I Eskilstuna har jag även hela min familj som står mig varmt om hjärtat.

Jag är en riktig pysseltjej så att skapa är något jag mer än gärna gör! Det kan vara allt i från att slå in paket till att baka något gott att bjuda härliga människor på. Något jag ser till att göra så ofta jag kan är att resa och då gärna till sol och värmen.

Jag gillar gruppträningspass för att man blir väldigt glad, man vågar utmana sig och så kan det vara väldigt skönt att slippa tänka på vad man ska träna ibland. Där finns ett helt träningspass färdigt, redo att köra med en instruktör som peppar en.

Det bästa med att hjälpa människor är att se förändringen man skapar tillsammans både mentalt och fysiskt. För mig som tränare är den mentala biten minst lika viktig som den fysiska biten. Att efter ett träningspass se sin kund ha en skön känsla, skina som en sol och ha laddat på med positiv energi är världsklass. Har jobbat som tränare i många år och besitter mycket erfarenhet för att ge dom rätta verktygen för att lyckas nå sina mål.

Jag kommer finnas här och ta hand om dig och dina vänner när ni besöker oss, önskar er varmt välkomna!

Jacob Axdorph

Gruppträningsinstruktör

Hej allihopa. Det känns grymt bra att jag har den stora glädjen att få börja träna och instruera på #detgladagymmet. 👊🏻😃👍🏻 Min bana som instruktör började 1997 inom kampsporten men det var 2012 som jag tog klivet in i gymvärlden. På den tiden hette det Forever och jag fick vara med o dra igång PinkGlovesBoxing här i Eskilstuna. Eftersom jag gärna och ofta testade på massa olika typer av träningsformer upptäcktes det att jag både hade koordination och taktkänsla nog att börja instruera andra typer av styrke- eller konditionspass. Jag har upptäckt att jag gillar träning oavsett om det är takten i musiken, tiden på klockan eller något annat som utgör ramen för träningen. För mig är träning som allra bäst och roligast tillsammans med andra, på energirika pass, på toppen av dagsformen. Jag ser fram emot många glada träningspass. Med vänliga handskar / Jacob Axdorph.
#detgladagymmet #numberonegymeskilstuna @jacobaxdorph

Mikaela Axdorph

Gruppträningsinstruktör

Hej allesammans

Jag är så glad och tacksam över att bli en del av #detgladagymmet!

För 22 år sedan tog jag mina första stapplande steg som instruktör in i gruppträningssalen.

Jag har sedan dess haft förmånen att på heltid ha världens roligaste jobb- nämligen att på olika sätt inspirera och dela med mig av min passion för gruppträning.

I över 20 år arbetade jag som ansvarig över bla gruppträningen på

Forever Träning & Hälsa.

Den fantastiska gemenskapen som fanns på Forever har jag upptäckt även finns här på NumberOne.

Mitt hjärta klappar även extra för att NumberOne liksom Forever är en lokal aktör som sätter kunskap, kvalité och medlemmarna i första rummet.

Under min karriär har jag arbetat med olika typer av gruppträningskoncept och tillsammans med mina fantastiska kollegor

Caroline Grahn & Kajsa Andersson- Berg även producerat egna.

Efter många år i branschen har jag bred kunskap att instruera olika typer av klasser och jag inspireras av att alltid erbjuda träning och träningsglädje som passar alla oavsett träningsbakgrund.

Jag ser fram emot att träna tillsammans med er!

//Mikaela #detgladagymmet #numberonegymeskilstuna

Kajsa Andersson Berg

Gruppträningsinstruktör

Kajsa Andersson-Berg är musikalartisten som började sin träningkarriär på Actic Holmen i Göteborg 2010 och har sedan 2014 hållit till på Forever träning och hälsa/Worldclass här i Eskilstuna. Under dessa år har instruerat i allt möjligt ifrån Step up, Mage rumpa lår, Afropowerdance, Bodybalance, Sh’bam och Skivstång för att nämna några. Dansen ligger henne varmt om hjärtat och hon hoppas att många av er vill komma och skaka lite rumpa på hennes klasser framåt hösten. Det finns inga rätt eller fel så länge vi har ett glatt humör, rör på oss och njuter av musiken.

#detgladagymmet #numberonegymeskilstuna @kajsa.ab

Caroline Grahn

Gruppträningsinstruktör

Carro heter jag och startade min träningsresa som fotbollstjej. För 14 år sedan testade jag på gruppträning och är fast sedan dess. Jag har instruerat det mesta men älskar dans mest av allt.

Klasser jag har instruerat i är afro, aerobic, step, MageRumpaLår, Core, Spinning, Puls Forever, och dans. Klasser jag även hjälpt till med att skapa är:

Puls F, Dans & lite MRL 👍

Hoppas vi ses på NumberOneGym i höst👊💃

#detgladagymmet #numberonegymeskilstuna

Eva Östlund

Gruppträningsinstruktör

💜. Hej, Eva heter jag.
Jag är en person med stor passion, glöd och massor av energi. Jag älskar framförallt pulshöjande träning med massor av rörelseglädje! Passionen till träning kom till mig senare i livet när jag slängde mig in i första gruppen av pinkgloves ”tjejboxning” för ca 8 år sen. Då startade en inre mental resa, som senare ledde till att jag utbildade mig till Friskvårdskonsult och massör och sedan instruktör/ inspiratör. Har de senaste åren instruerat olika pass på worldclass där jag även har jobbat i receptionen och haft egen massageverksamhet!

Det absolut bästa med att instruera är att se utvecklingen och glädjen hos deltagaren, när jag lyckas leverera Glädje och modet att göra lite till, då har jag lyckats!

#detgladagymmet #numberonegymeskilstuna

Klasser jag har instruerat i är afro, aerobic, step, MageRumpaLår, Core, Spinning, Puls Forever, och dans. Klasser jag även hjälpt till med att skapa är:

Puls F, Dans & lite MRL 👍

Hoppas vi ses på NumberOneGym i höst👊💃

#detgladagymmet #numberonegymeskilstuna