NUMBERONE HIT – STRENGTH

NumberOne Strenght är en styrketräningsklass som främst fokuserar på basövningar. Under klassen används skivstänger och andra vikter.

Boka pass

NUMBERONE HIT – CARDIO

NumberOne Cardio är en intervallbaserad konditionsklass. De olika intervallerna utförs på fyra olika konditionsmaskiner; roddmaskin, skierg, assultband (löpband) och airbike.

Boka pass

NUMBERONE CORE

NumberOne Core är en konceptklass där vi fokuserar på att stärka kroppens kärna – mage och rygg – som i sin tur förbättrar vår hållning.

Boka pass

NUMBERONE YOGA

NumberOne Yoga fokuserar på att förbättra vår kroppskontroll och smidighet i lugna och harmoniska flöden.

Boka pass

NUMBERONE MOBILITY

NumberOne Mobility är en konceptklass där vi fokuserar på skadeförebyggande övningar och att förbättra kroppens rörlighet med statiska och dynamiska stretchövningar. Under klassen använder vi oss av en pinne.

Boka pass

NUMBERONE HIT – MIX

NumberOne HIT MIX är en klass med fokus på både kondition och styrka. Klassen är intervallbaserad och innehåller olika typer av redskap och konditionsmaskiner.

Boka pass

NUMBERONE CIRCUIT

NumberOne Circuit är en stationsbaserad klass med fokus på både kondition och styrka. I klassen används olika typer redskap, så som wallballs, kettlebells och konditionsmaskiner.

Boka pass

NUMBERONE MAMATRAINING

NumberOne MamaTraining är en klass anpassad för gravida och mammor med fokus på både inre och yttre styrka. Klassen anpassas utifrån enskilda deltagares behov. Självklart är bebisar välkomna!

Boka pass

NUMBERONE ROW AND STRENGHT

NumberOne Row and strenght är en klass som fokuserar på både kondition och styrka. Under olika intervaller varieras roddmaskin med styrkeövningar med fria vikter.

Boka pass

NUMBERONE ATHLETIC STRENGTH

NumberOne Athletic Strength är en klass med fokus på att förbättra styrkan med hjälp av hantlar.

Boka pass

NUMBERONE SENIOR

NumberOne Senior är en klass anpassad för våra äldre med fokus på balans, hållning och styrka. Klassen är fri från hopp.

Boka pass

NUMBERONE BOX

NumberOne Box är en klass med rörelser hämtade från kampsporten. Med hjälp av boxhandskar och mitsar tränar vi både kondition och styrka.

Boka pass