NUMBERONE HIT – STRENGTH

NumberOne HIT – Strength är en intervallbaserad klass med fokus på styrka. Vi varierar tiden på intervallerna, övningar mm. Klassen finns i 30 minuter och 45 minuter.

Boka pass

NUMBERONE HIT – CARDIO

NumberOne HIT – Cardio är en intervallbaserad klass med fokus på kondition. Vi varierar tiden på intervallerna, övningar mm. Klassen finns i 30 minuter och 45 minuter.

Boka pass

NUMBERONE CORE

NumberOne Core fokuserar på att förbättra kroppens hållning och stärka vår bål.

Boka pass

NUMBERONE YOGA

NumberOne Yoga fokuserar på att förbättra vår kroppskontroll och smidighet i lugna och harmoniska flöden.

Boka pass

NUMBERONE MOBILITY

NumberOne Mobility fokuserar på att förbättra kroppens rörlighet med statiska och dynamiska stretchövningar.

Boka pass

NUMBERONE HIT – MIX

NumberOne HIT – Mix är en intervallbaserad klass med fokus på kondition och styrka. Vi varierar tiden på intervallerna, övningar mm. Klassen finns i 30 minuter och 45 minuter.

Boka pass

NUMBERONE CIRCUIT

NumberOne Circuit är en cirkel klass med fokus på glädje och gemenskap. Vi jobbar stationsvis där vi blandar styrkeövningar med konditionsmaskiner. Klassen finns i 30 minuter där det arbetas med 10 stationer och totalt två varv (självklart lite extra vila mellan varven). Samt 45 minuter där det arbetas med 10 stations och totalt tre varv. Varje övningar är på 45 sekunder arbete och 15 sekunder vila.

Boka pass

NumberOne Booty

NumberOne Booty – Är en klass för dig som vill forma kroppen! Klassen fokuserar på att stärka ben och rumpa med statiska, dynamiska och plyometriska övningar.

Boka pass

NumberOne Tabata

NumberOne Tabata – Är en högintensiv klass med korta intervaller och kort återhämtning. På ett effektivt sätt fokuserar klassen på att förbättra din kondition.

Boka pass

NUMBERONE BOX

NumberOne Box – Med hjälp av boxhandskar och mitsar tränar vi högintensiv konditions – och styrketräning genom rörelser hämtade ur kampsport och boxning.

Boka pass

NUMBERONE CARDIO & STRENGTH

NumberOne Strenght & Ability – Variationsrik träning som erbjuder effektiva styrkeövningar för kroppens stora muskelgrupper varvat med enkla pulshöjande konditionsmoment.

Boka pass

NUMBERONE BODY & PULSE

NumberOne Body & Pulse – Kondition och styrkeövningar varvas till medryckande musik.
Det här är passet för dig som gillar variation, fart och fläkt..

Boka pass

NUMBERONE DANCE

NumberOne Dance – Dansa loss och förbättra din kondition till nya och gamla favoritlåtar.
Musikens karaktär sätter prägel på dansrörelserna. Det kan vara Disco, Afro, Rock’n’Roll, Latino och Hip Hop.

Boka pass

NUMBERONE FUNCTIONAL TRAINING

NumberOne Functional Training – Utmanar och förbättrar din styrka och uthållighet. ‘Vi skapar balans och stabilitet i hela kroppen. En utmärkt klass för att behålla och göra kroppen stark och skadefri.

Boka pass

NUMBERONE YOGA FLOW

NumberOne Yoga Flow – Rörelserna är inspirerade av Yoga och utförs i följsamma flöden till musik. Vi fokuserar på rörlighet, balans och styrka.

Boka pass

NUMBERONE SENIOR

NumberOne Senior – Här är passet som är speciellt utformat för dig som nått en mogen ålder. Under 30 minuter fokuserar vi på att utveckla din styrka, rörlighet och balans.

Boka pass

NUMBERONE SENIOR CIRCUIT

NumberOne Senior Circuit – Är en cirkelklass som är anpassad och utformad till dig som nått en mogen ålder. Vi tränar 30 minuter stationsträning där enkla pulsökande rörelser blandas med anpassade styrkeövningar.

Boka pass