Medarbetare

Vi som jobbar här

Gustav Hellgren

Ägare

Hejsan allesammans,

Gustav Hellgren heter jag och är en 29 årig kille som med glädje och energi fyller dagarna till fullo. Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna med undantaget för ett par år (i ung ålder) i England med min familj. Jag bor tillsammans med min sambo och våra två katter Giggs och Scholes (Döpta efter två av världens bästa fotbollsspelare) i en lägenhet i centrala Eskilstuna.

Utveckling och service är stora passioner hos mig, på såväl individnivå som grupp. I sociala sammanhang med härliga människor trivs jag som fisken i vattnet.

Att få stötta och hjälpa människor på olika plan är något som är otroligt viktigt för mig. Det, tillsammans med ett enormt idrottsintresse sedan barnsben , har fört mig till roller som fystränare, innebandytränare och ansvarig för en akademi med fokus på utveckling.

När jag inte spenderar tiden med härliga kollegor på NumberOneGym så är det Innebandy med fantastiska tjejer i @vibsdam och @vibsdam_akademi som förgyller kvällar och helger. Lägg på ett brinnande fotbollsintresse, goda vänner, träning och mat så är min vecka fulländad.

Jag ser fram emot att få göra verklig skillnad på lokalnivå för Eskilstuna.

Adam Nilsson

Ägare

Jag har blivit 36 år gammal och är född och uppvuxen i Eskilstuna. Jag
bor tillsammans med min sambo Kristina och våra döttrar Isabella och
Emilia i en villa ett par 100 meter från NumberOneGym.

Jag fann idrotten tidigt i livet, både som utövare och som supporter.
Sporthallen var mitt andra hem och när jag inte själv idrottade stöttade
jag mitt älskade Arsenal både i med- och motvind. Det gör jag än idag!
Kärleken till fotbollen medför ett par härliga resor om året till
favoritstaden London. Självklart har idrotten också givit mig många
härliga bekantskaper.

Jag valde att satsa helhjärtat på det jag tycker allra mest om –
träning, hälsa och idrott. På Lillsveds idrottsfolkhögskola studerade
jag hälsa och ledarskap. Jag är också utbildad personlig tränare och
hälsocoach. Med stor entusiasm och nyfikenhet tar jag mig an utmaningar
och delar gärna med mig av min träningsglädje.

Att få starta upp NumberOneGym tillsammans med min bästa vän Gustav
betyder allt för oss och våra familjer.
Glädjen att få se kollegor och medlemmar trivas i våra lokaler går inte
att beskriva. Jag känner en enorm stolthet när jag ser vad vi skapat,
tack vare våra nära och kära. Vi har precis påbörjat resan för
NumberOneGym men vi har redan nu gjort avtryck i träningssverige och
lokalt i Eskilstuna. För mig är det oerhört glädjande att kunna vara en
del av Eskilstunas resa till en hälsosammare och gladare stad samt att
få vara en del av idrottsföreningars verksamhet.

Varmt välkomna till oss på Numberonegym, lokal aktör, lokal folkhälsa
med lokal personal

Annéa Hellgren

Företagssäljare

Annéa Hellgren heter jag. Jag jobbar som säljare och gruppträningsinstruktör på NumberOneGym.

Träning i olika former har legat nära mitt hjärta sedan jag var liten. Jag har gått i klättring, handboll och fotboll. Fotbollen var den sport som jag höll på med längst. Jag hade det som inrikting i skolan. Jag spelade även fotboll i USA ett år när jag gick i skolan.

För några år sen så hittade jag gymmet och där har jag verkligen fastnat. Det finns så många olika möjligheter till variation i träningen.

På fritiden spenderar jag gärna tid med familj, kompisar & kollegor.

I mitt jobb som säljare och instruktör på NumberOneGym så ska jag göra allt för att så många som möjligt ska våga satsa på sin hälsa. Vi ska hitta den form och tid av träning som passar just dig. Jag vill att du ska se det som en investering i dig själv.

Det absolut bästa med träning är just att se hur alla utvecklas på olika plan. När andra lyckas med något jag har inspirerat dem till, då har jag lyckats!

Är du intresserad av att veta mer om vad du får hos oss? Kontakta mig på telefon eller e-post:

Madeleine Lindberg

Företagssäljare

Jag älskar mötet med människor, att vara social och att utbyta kunskap och erfarenhet och för mig handlar träning om just detta. Jag vill kunna inspirera människor till att hitta glädje till träningen, våga gå ur sin komfort zone, skratta och ha kul samtidigt som man kan pusha sig själv till en nivå som man kanske inte trodde var möjlig. Att sedan se glädjen hos personen efter ett träningspass eller när ett träningsmål är uppnått är för mig en stor drivkraft till att fortsätta sprida träningsglädje.

Min stora passion i livet är dykning. Jag har också jobbat som reseledare i fem år så jag älskar att resa och att upptäcka nya platser. Sport och speciellt fotboll är också ett stort intresse hos mig.

Ta chansen redan nu om du vill teckna medlemskap eller boka in ett möte för just ditt företag så kan vi hitta på mängder av roliga aktiviteter.

Annars så ses vi snart på gymmet eller på ditt företag.

Beatrice Larsson

Massör

Magdalena Sundholm

Yogainstruktör

Lic.Yogainstruktör.

På måndagar kl.19-20 håller jag en form av Vinyasa klass på NumberOneGym.

Klasserna har olika upplägg och intensitet, med fokus på att få en balans mellan rörelse och andning. Yoga är helt fri från prestige. ”Yogan har länge varit en viktig del av mitt liv”.Den får mig att uppnå en inre hälsa bl.a. Utmärkt combo till löpning vilket jag älskar.

Klasserna passar alla åldrar oavsett ålder och träningsbakgrund.
Börja där du är, använd det du har, gör det du kan!

``Yogan är i praktiken att tolerera konsekvenserna av att vara sig själv``

Magnus Merdén

Gruppträningsinstruktör

Mitt pass är en mix av kända och lite nya övningar. Jag tror på varierad träning och övningar som utmanar där du är, styrke- och konditionsmässigt. För mig spelar det ingen roll om du är gladiator eller helt ny i träningslokalen, du kommer känna dig grym och utmanad.

Träning vara roligt, för då gör du mer av den. Keep it simple - with a smile!

Det bästa med att hjälpa människor är att vägleda de in på rätt väg för sin utveckling. Alla har olika vägar att gå för att nå sina mål. Jag vill finnas där för att peppa, utmana, och stötta när det känns tungt.

Den bästa känslan infinner sig när jag ser glädjen i när de lyckas och har fått nya färdigheter!

Daniel Wennersten

Gruppträningsinstruktör

Jag bor i Eskilstuna med min fru och två barn. Jag jobbar som fastighetsförvaltare på K-Fast. Jag älskar att resa, gärna till nått varmt ställe men även skidsemester på vintern är härligt. Gillar att äta god mat och ta ett glas rött med goda vänner. Träning är också ett stort intresse och det har blivit mycket handboll och fotboll genom åren.

Jag kommer leda gruppträningsklasserna HIT och Numberone Circuit. Just nu träffar ni mig på tisdagar 20.15 för Circuit.

Jag tycker om att leda gruppträning för den energi man får av varandra och när man ser utvecklingen hos dom som tränar. Hoppas vi ses nere på gymmet eller på tisdagkvällar till lite äldre rockmusik

Anna Ekström

Gruppträningsinstruktör

Jag kommer från Kungsör men bor nu här i Eskilstuna med mina två katter. Tillvardags så jobbar jag på Sportamore.

Träningen är en stor del av mitt liv så är jag inte på gymmet så finns jag någonstans på min nyfunna favorit cykeln. När tillfälle ges åker jag så ofta jag kan på olika träningsevent. Resterande tid går till familj och vänner.

Det bästa med att vara instruktör är att kunna påverka och inspirera andra till en rolig och hälsosam livsstil genom träning.

Det som motiverar mig just med gruppträning är att se medlemmars glädje, teamplay och utveckling efter och under varje pass.

Jag kommer att hålla i Numberone Core och Numberone HIT. Jag ser verkligen framemot att få träffa dig så vi kan skapa Eskilstunas bästa träningsglädje på NumberOneGym!

Linda Rinaldo

Gruppträningsinstruktör

Lina Alvenius

Gruppträningsinstruktör

Hej! Lina Alvenius heter jag och jag är gruppträningsinstruktör på NumberOneGym. Tillsammans med Sara Blank har jag bland annat skapat våra konceptklasser, core och mobility.

Jag bor tillsammans med min man och son i Eskilstuna. Jag arbetar som svensk- och idrottslärare på Stålforsskolan i Eskilstuna. Jag tycker det är lärorikt, stimulerande och fantastiskt roligt att umgås med ungdomarna. Framför allt är det otroligt betydelsefullt för mig. Det är full fart hela dagarna och det älskar jag!

I mitt jobb som gruppträningsinstruktör vill jag inspirera fler till att vara aktiva och uppskatta det härliga i ett träningspass. I gruppträningssalen är det fantastiskt att se hur medlemmar utvecklas och återkommer till gymmet för att utmanas på nytt. Det är något alldeles särskilt med en full gruppträningssal där alla tränar utifrån egna förmågor och mål. Jag tycker allting är roligare om man gör det tillsammans!

Sofia Winqvist

Gruppträningsinstruktör

Jag älskar att se människor utvecklas. När någon lär sig något nytt eller vågar utmana sig själv utanför sin comfortzone, då har jag lyckats. Det roligaste är när någon vågar sig in på yogaklassen för första gången och faktiskt inser att yoga också kan vara svettigt.

Jag älskar solen och sommaren, det är då jag mår som allra bäst. Varmast om hjärtat står såklart familjen. På fritiden hänger jag en hel del i gympahallen som ledare i EGF.

Frida Segerberg

Gruppträningsinstruktör

Mitt namn är Frida, jag är just nu föräldraledig och tillbringar därmed massvis av tid med mina två små hjärtan. Just nu längtar jag efter snö och vinter för att vi ska kunna spänna på oss våra snowboards igen. Annars hittar ni mig på Mälarsjukhuset där jag jobbar som legitimerad dietist. Mat är en stor del av mitt liv även utanför mitt jobb. Jag brinner för god, lustfylld och näringsrik mat. Ett annat stort intresse är träning. Gruppträning är den träning jag alltid återkommer till, här finner jag ny inspiration, att boka en klass tillsammans med mina vänner är det perfekta sättet att få till att hinna ses i vardagen. Det bästa med att leda gruppträning är att få vara med att skapa äkta träningsglädje och tanken på att jag kan bidra till att få någon att gilla träning lite mer och därmed må lite bättre gör varje pass jag leder. Ni möter mig på NumberonegymCore 19.30 och Booty30 på onsdagar. Just coreträningen är fantastisk då den gör oss lite bättre på annan träning och idrott. Se till att stäm träff med dina bästa träningsvänner så skapar vi lite träningsmagi tillsammans!

Sara Blank

Gruppträningsinstruktör

Hej!
Sara Blank heter jag och leder gruppträning här på NumberOneGym.
Lina och jag har tillsammans skapat konceptklasserna Core (bålstyrka),
Mobility (rörlighetsträning) och Booty (fokus ben och rumpa) som också
är klasser jag leder. Jag håller även klasserna Tabata och HIT där det
är full fart.
Till vardags studerar jag mitt sista år till Civilingenjör inom
industriell ekonomi. Jag arbetar även extra på ASSA inom
produktionsplanering.
Jag har alltid varit aktiv inom idrott då jag bland annat spelat fotboll
i Eskilstuna United. Idag gillar jag att träna med mina kompisar eller
gå ut och springa (ibland alldeles för långt). Jag älskar nya
utmaningar!
Mitt tips när det gäller träning är att träna med en kompis eller kom
och kör gruppträning med massa träningskompisar.
Jag längtar efter att få träna med er 🌟

Marie Derehall

Gruppträningsinstruktör

Mitt namn är Marie Derehall och jag jobbar heltid på NumberOneGym.

Jag bor i Eskilstuna med mina 2 katter. I Eskilstuna har jag även hela min familj som står mig varmt om hjärtat.

Jag är en riktig pysseltjej så att skapa är något jag mer än gärna gör! Det kan vara allt i från att slå in paket till att baka något gott att bjuda härliga människor på. Något jag ser till att göra så ofta jag kan är att resa och då gärna till sol och värmen.

Jag gillar gruppträningspass för att man blir väldigt glad, man vågar utmana sig och så kan det vara väldigt skönt att slippa tänka på vad man ska träna ibland. Där finns ett helt träningspass färdigt, redo att köra med en instruktör som peppar en.

Det bästa med att hjälpa människor är att se förändringen man skapar tillsammans både mentalt och fysiskt. För mig som tränare är den mentala biten minst lika viktig som den fysiska biten. Att efter ett träningspass se sin kund ha en skön känsla, skina som en sol och ha laddat på med positiv energi är världsklass. Har jobbat som tränare i många år och besitter mycket erfarenhet för att ge dom rätta verktygen för att lyckas nå sina mål.

Jag kommer finnas här och ta hand om dig och dina vänner när ni besöker oss, önskar er varmt välkomna!

Emelie Petré

Gruppträningsinstruktör

Får jag lov att säga hej!

Mitt namn är Emelie. Jag är uppvuxen i Strängnäs och bor numera i Eskilstuna. Här finns familj och vänner och även mitt företag med inriktning fastigheter.

Några av mina vänner är härligt utspridda i landet. Det ger mig tillfälle att åka tåg, det gillar jag skarpt. Jag tycker också om att..äta glass, spela kort, sjunga, besöka Gotland. Jag tycker också om julen, flakmopeder, detektivbyråer, gamla hus och grusvägar med grässträng i mitten!

Och så har vi träningen Individuell träning, personlig träning, gruppträning. I min egen träning har jag provat på och ägnat mig åt samtliga former och jag uppskattar dem alla. När jag tränar, enskilt eller i grupp, tränar jag med hjärtat, för hjärtat. Då känner jag mig stark, modig och glad.

Ni kommer att möta mig på klasserna Core, Mobility och HIT och jag ser fram emot att få gruppträna med er.

Genom gruppträning kan vi må bra tillsammans och får möjlighet att > både ge och ta > delta utifrån våra egna förutsättningar > dela glädje, rörelse och utmaningar

Jag ser fram emot att få vara en del av NumberOneGym och jag hoppas verkligen att vi ses där.

Med 9 m i takhöjd kan vi lyfta varandra 🙂 Vem Du än är, vi gör det tillsammans. Väl mött!