NUMBERONE HIT – STRENGTH

NumberOne HIT – Strength är en intervallbaserad klass med fokus på styrka. Vi varierar tiden på intervallerna, övningar mm. Klassen finns i 30 minuter och 45 minuter.

Boka pass

NUMBERONE HIT – CARDIO

NumberOne HIT – Cardio är en intervallbaserad klass med fokus på kondition. Vi varierar tiden på intervallerna, övningar mm. Klassen finns i 30 minuter och 45 minuter.

Boka pass

NUMBERONE CORE

NumberOne Core fokuserar på att förbättra kroppens hållning och stärka vår bål.

Boka pass

NUMBERONE YOGA

NumberOne Yoga fokuserar på att förbättra vår kroppskontroll och smidighet i lugna och harmoniska flöden.

Boka pass

NUMBERONE MOBILITY

NumberOne Mobility fokuserar på att förbättra kroppens rörlighet med statiska och dynamiska stretchövningar.

Boka pass

NUMBERONE HIT – MIX

NumberOne HIT – Mix är en intervallbaserad klass med fokus på kondition och styrka. Vi varierar tiden på intervallerna, övningar mm. Klassen finns i 30 minuter och 45 minuter.

Boka pass

NUMBERONE CIRCUIT

NumberOne Circuit är en cirkel klass med fokus på glädje och gemenskap. Vi jobbar stationsvis där vi blandar styrkeövningar med konditionsmaskiner. Klassen finns i 30 minuter där det arbetas med 10 stationer och totalt två varv (självklart lite extra vila mellan varven). Samt 45 minuter där det arbetas med 10 stations och totalt tre varv. Varje övningar är på 45 sekunder arbete och 15 sekunder vila.

Boka pass

NumberOne Booty

NumberOne Booty – Är en klass för dig som vill forma kroppen! Klassen fokuserar på att stärka ben och rumpa med statiska, dynamiska och plyometriska övningar.

Boka pass

NumberOne Tabata

NumberOne Tabata – Är en högintensiv klass med korta intervaller och kort återhämtning. På ett effektivt sätt fokuserar klassen på att förbättra din kondition.

Boka pass